Menu

Wirehejs til motorvogn

0 Comment


Med en lastbil derhjemme eller på arbejdet, er meget arbejde gjort betydeligt lettere. Med en lastbil kan man trække store læs af et hvilket som helst gods, og den er indrettet til at køre lange ture. Ved at investere i en wirehejs kan du øge din lastbils alsidighed, og sørge for at slev den store maskine kan lave fint arbejde.

En wirehejs er ganske enkelt en lang wire tilknyttet en motor tættest på førersædet. Denne wire kan så bruges til at trække og placere for eksempel containere. En wirehejs kan imidlertid hjælpe med at flytte rundt på alt tungt og stort, og er særligt behjælpelig, hvis byrden skal læsses på eller af tæt op af en mur eller lignende. Hvad der uden ville kræv muskelkraft eller bare enormt meget spildt tid, kan med en lastbil med Wirehejs klares i løbet af ingen tid.

Wirehejs til alle typer vogn

En wirehejs er selvfølgelig mest bevendt, hvis man kører i containervogn eller af anden grund ofte skal flytte rundt på tunge og store ting meget præcist. Hvis du arbejder på havnen eller andre steder, hvor dette er tilfældet, så er du næsten nødsaget til at erhverve dig en wirehejs.

Særligt arbejde med containere introducerer nogle interessante og til tider hjernevridende logistiske problemer. Problemer, som ofte kun kan løses, eller i hvert fald gøres betragteligt nemmere med en wirehejs. Fordi det kun er den tynde wire på en wirehejs, der skal hen til containeren, er det betydeligt nemmere at trække den ud af smalle positioner eller steder, hvor den nærmest er spærret inde af biler eller andre containere. Med en

Selv hvis den bare er tiltænkt til arbejde i din private virksomhed elle derhjemme, kan det dog godt være en god investering. Så snart du en gang har betalt for en wirehejs, har du den i lang tid. Det er nemlig ikke lige den type udstyr, der går i stykker lige med det samme. En wirehejs kan tværtimod holde i enormt lang tid, hvis bare den bliver vedligeholdt nogenlunde fornuftigt. Det gælder selvfølgelig især, hvis du ikke bruger din wirehejs dagligt.

Før du køber en wirehejs

Før du køber en wirehejs, er der dog et par ting, der kan være værd at tænke over. Først og fremmest kan en wirehejs købes i varierende kvalitet og trækkraft. Hvilken prisklasse du vælger at købe fra, bør afhænge af hvor ofte, og til hvilke formål, du planlægger at skulle benytte din wirehejs. Hvis du dagligt skal bruge dine wirehejse til at løfte tunge containere, kan det sagtens betale sig at bruge de ekstra penge på en god wirehejs.

Desuden passer alle wirehejs ikke på alle lastvogn. Det er derfor vigtigt at orientere sig om hvilke wirehejs, der passer til den vogn, man har. Ligegyldigt hvor meget eller lidt man bruger sin wirehejs, skal den på et tidspunkt vedligeholdes, og det kan derfor i samme køb være smart at erhverve sig nogle reservedele til den wirehejs, man har købt.