Menu

Revisor er til at finde mange steder men Hedensted har de bedste

0 Comment


Måske interagerer du regelmæssigt med revisorer eller kun en gang om året i skatteperioden. Det er, når de er mest synlige, men revisorer arbejder bag kulisserne året rundt.

Som den økonomiske rygrad i en virksomhed hjælper de folk med at udtænke mål, planlægge, hvordan de skal nås og derefter tage de nødvendige skridt.

Hvis du har en evne til at betale penge, kan en karriere inden for regnskaber gøre perfekte cent. (Beklager – vi kunne ikke modstå!) Læs en regnskabsbeskrivelse for at se, hvor du passer ind i dette forskellige karrierefelt.

Hvilken uddannelse eller certificering skal jeg arbejde i regnskabsføring?

En unik ting om regnskab er, at du kan komme ind på feltet med uddannelse på alle niveauer. En associerings grad vil forberede dig på post-niveau positioner, mens en bachelor vil give en større base af viden og bane vejen for en Master of Business Administration eller anden avanceret grad. Din mester vil normalt tage et til to år at opnå.

Hvilke krav er der til en revisor

Ifølge Robert Half International er CPA den certificering, som oftest kræves af arbejdsgivere; derfor mange revisionsfirmaer få licens til at øge deres udsigter. CPA’er er licenseret af deres stats regnskabsrevision, hvilket letter en national eksamen og skitserer statslige krav. Sørg for at kontrollere kravene til den stat, hvor du planlægger at studere og arbejde. Næsten alle stater kræver, at CPA’er tager videreuddannelse for at opretholde deres licens.

Lær mere om regnskabsplanlægning på hvad du vil studere.

Hvad laver en revisor?

Revisorens primære opgave, som omfatter alle de andre, er at forberede og undersøge regnskaber. De sørger for, at registreringer er korrekte, og at skatterne betales korrekt og til tiden. Revisorer og revisorer udfører oversigter over en virksomheds finansielle operationer for at hjælpe det med at køre effektivt. De giver også de samme tjenester til enkeltpersoner og hjælper dem med at skabe handlingsplaner for bedre økonomisk velvære.

Normalt arbejder revisorer og revisorer på kontorer, selv om nogle arbejder hjemmefra. Revisorer kan rejse til deres kunders arbejdspladser.

Mange revisorer specialiserer sig, afhængigt af deres klient eller kundernes type forretning og behov. Typiske specialiseringer omfatter forsikringsydelser (forbedring af kvaliteten eller sammenhængen af ​​information for dem i beslutningspositioner) og risikostyring. Revisorer kan også specialisere sig efter industrien og vælge at arbejde i sundhedsvæsenet.

Hvilke slags revisor findes der

Regnskab Karriere Job Pligter / Degree Du skal bruge

Public Revisor Deres kunder omfatter virksomheder, regeringer og enkeltpersoner. De opfylder en bred vifte af regnskabs-, revisions-, skatte- og rådgivningsopgaver.

bachelor

Management Revisor Også kaldet omkostninger, ledelsesmæssige, firma eller private revisorer. De registrerer og analyserer de finansielle oplysninger af de klienter, de arbejder for, og giver dem mulighed for intern brug af ledere, ikke offentligheden.

Bachelor, CPA

Regnskabsrevisor Vedligeholde og undersøge registre over statslige organer, revidere private virksomheder og enkeltpersoner, hvis aktiviteter er underlagt offentlige bestemmelser eller beskatning.

bachelor

Internal Auditor De kontrollerer risikostyring af en organisation eller virksomhedernes midler. De identificerer derefter måder at forbedre processen for at finde og eliminere affald og svig.

Bachelor, CPA

Fremskridt på området kan tage mange former. Adgangsniveau offentlige revisorer vil se deres ansvar stige med hvert år af praksis, og kan flytte til ledende stillinger inden for et par år.

Dem, der udmærker sig, kan blive tilsynsførende, ledere eller partnere. De kan også åbne deres egne offentlige regnskabsfirmaer eller overføre til ledelse og interne stillinger i private virksomheder.

Ledelsesrevisorer begynder ofte som omkostningsregnskaber eller junior interne revisorer. De kan gå videre til regnskabsfører, realkostet revisor, budget direktør eller leder af intern revision. Nogle bliver controllere, skatteforsikringsselskaber, finansielle vicepræsidenter, økonomidirektører (CFO’er) eller selskabsformænd.

Hvad laver de forskellige revisorer

De fire hovedtyper af revisorer i hedensted nyder en grad af cross-over potentiale, som er unikke i erhvervslivet. De kan overgå fra en type til en anden i hele deres karriere.

Lær om Pay & Job Projektions for revisorer. Den amerikanske arbejdsmarkedsstatistiks (BLS) nuværende arbejdes håndskriftshåndbogen stiller jobvækst for revisorer og revisorer på 10 procent gennem 2026, hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Nationale langsigtede fremskrivninger af beskæftigelsesvækst kan ikke afspejle lokale og / eller kortsigtede økonomiske eller arbejdsvilkår og garanterer ikke den faktiske vækst i beskæftigelsen.

Interessen for regnskab er vokset som reaktion på den høje offentlige profil af globale firma skandaler og finansielle kriser. Strengere love og regler kan øge efterspørgslen efter tjenester, som organisationer arbejder for at overholde nye standarder. Og strammere udlånsstandarder forventes at øge betydningen af ​​revisioner, siger BLS.

Er dine evner liggende med økonomi, forretning og folk, men du er ikke sikker på, at regnskab er rigtigt for dig? Lignende karrierer, der er værd at forfølge, omfatter bogføring, budgetanalyse, økonomisk forvaltning, personlig finansiel rådgivning og undervisning.