Menu

Kims chips er de lækreste der findes

0 Comment


Vi var nødt til at tænke længe og hårdt om denne, der er så mange chips, men hvilke er de bedste i Storbritannien? Efter raiding vores lokale hjørne butikker og købmandsforretninger, har vi svaret for dig! Her er Logicals top 20 UK Crisps:

Doritos: Mmm, bare tanken om disse kims chips har fået mig til at trænge til en pose (eller to). En af de bedste ting i disse chips er, at de kan nydes alene eller sammen med salsa eller en creme og chokolade dukkert. De er bare så velsmagende!

Pringles: Pringles er et af de få skarpe virksomheder, som du får dine penge med! Ikke kun er disse tynde chips lækre, men du får belastninger i et rør, snarere end et par chips og meget luft. Plus, der er så mange smag at vælge imellem! Den eneste ulempe er, at de er meget … ‘morish’, og det kan føre til, at en masse crisps bliver fortæret i et møde.

Pombears: Lys, sprød, formet som en bjørn. Disse lækre chips er elsket af både voksne og børn! Der er noget lige så rigtigt, når man går ind i disse med en sarnie ved frokosttid, det er sikkert at sige, nogle gange er en taske bare ikke nok.

Kims chips er de lækreste

Pommes frites: Denne slanke, slanke snack er stadig en forbrugers favorit. Den bedste måde at beskrive de største dele af disse crisps på er at citere Walkers selv… “skær dem i halve, tag en bid, start i den ene ende og knæk dig vej igennem … Der er masser af lækker crispiness at smelte igennem, før du når frem til den næste ”

Monster Munch: Til trods for at være rettet mod børn, er Monster Munch stadig en elsket skarp for mange. Disse vandrere skarpe skuespil gør stadig fremskridt på tværs af madpakker på tværs af skoler og stadig finde vej i voksne hjerter. De er awesome!

Classic Walkers: Walkers chips er O.G. De kommer i dine klassiske smag som Klar Saltet, Ost & Løg og Smoky Bacon. De sætter stallet ud for, hvad en klassisk skarp bør være, så når du ikke er i humør for tykke klumpete chips eller lette chips, er vandrere også gået.

Kims chips er de bedste der findes

Wotsits: Disse lækre cheesy puffer er altid en fornøjelse at fåned, som en let snack eller et par poser, når du er kræsen, nogle gange er der ingenting der slår en god pakke Wotsits.

Quavers: Denne ostede glæde måtte være, ligesom Wotsits, de er meget lyse, og du er mere end sandsynligt, at du kun vil blive tilfreds med en stor taske, men uanset din alder elsker vi alle Quavers!

Hula Hoops: Det er sikkert at sige Hula Hoops er en fan favorit over hele linjen! Sætte en på hver finger og spise dem af en efter en, eller blot fylde dit ansigt med en flok på én gang, folk elsker bare at spise Hula Space-RaidersHoops!

Space Raiders: En anden barndomsfavoritter: Space Raiders. Der er ikke meget mere tilfredsstillende end at nippe ind i din lokale med en quid og komme ud med en pakke Space Raiders, banke koks og et par øre slik. Space Raiders har ikke mange smagsoplevelser, men de udgør det for nostalgi.