Menu

Isolering er det der holder dit hus varmt

0 Comment


I de senere år er der imidlertid blevet brugt mere energieffektiv energi for både beboere, virksomheder og statslige organer. Faktisk har mange stater vedtaget politikker til fremme af energieffektivitet; Washington inkluderet. Boligejere gør energieffektive forbedringer ved at installere ENERGY STAR certificeret udstyr og isolering med høje R-værdier. Nye teknologier designet til energibesparelser er også begyndt at dukke op. Her er kun to af de nye teknologier, vi kan se frem til snart, men i mellemtiden er der mange ting, du kan spare energi.

Smart Windows

Først var der smartphones, så kom smarte højttalere, og nu smarte vinduer. Forskere ved Princeton University har udviklet et futuristisk smart vindue, der har potentiale til at reducere energikostnader med op til 40 procent. Ifølge Science Daily “styrer det selvdrevne smarte vindue mængden af synligt lys og infrarød varme ind i bygningen, mens den nye type solcelle bruger næsten UV-lys til at drive vinduet.” Teknologien lover at være billig og nem at anvende på eksisterende vinduer. Forskere håber, at brugerne, når de er installeret, vil kunne styre mængden af ​​sollys ind i deres hjem og dermed forbedre energieffektivitet, komfort og privatliv via en app.

Hvordan måler du din isolering

Isolering kan i høj grad reducere dine varme- og køleomkostninger. Andre fordele omfatter absorberende udsendte lyde og styrende fugtighed. Oak Ridge National Laboratory (ORNL) og Building Technologies Office (BTO) udvikler 2 tommer tyk polyisocyanurat bordisolering med modificeret atmosfæreisolering (MAI) kerner, der har en R-værdi på 25 (R12 / inch). Ifølge US Department of Energy, “disse paneler har potentiale til at betale for sig selv fra energibesparelser inden for 10 år, mens de sparer mere end en procent af al den energi, der anvendes i USA i dag.” Denne isolering ville være gavnlig for begge bolig- og kommercielle applikationer.

Hvis du stadig har enkeltrudevinduer, kan du blive sat op med mange ubehag som udkast, fugt og stigende energikostnader. De kan også lade udendørs støj ind. Energieffektive udskiftningsvinduer er et godt hjem forbedringsprojekt. Investering i isolering, tætning af luftlækage og reparation af dine vinduer er også gode ideer.

Reducer udvendig støj ved at installere udskiftningsvinduer af høj kvalitet. Vinduer med tredobbelt rude, lydstyring eller lamineret glas er tre muligheder at overveje. For at reducere lyden endnu mere, hæng rummørkning, lydabsorberende gardiner. Du kan finde disse gardiner højst enhver big box forhandler eller online.

Energieffektivitet skabes ved isolering

ENERGY STAR-kvalificerede vinduer kan reducere husholdningsenergiforbruget med i gennemsnit 12 procent landsdækkende. Dette beløber sig til kr126 til kr 465 om året for et typisk hjem med enkeltrudevinduer eller kr27 til kr111, hvis dit hjem har dobbeltrudevinduer. Lavere energiforbrug er også miljøvenligt.

Kvalitets udskiftningsvinduer kan forbedre beboernes komfort ved at reducere varmeflow ind i og ud af dit hjem. Dette hjælper med at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Derudover kan dette reducere efterspørgslen efter energi og dermed spare dig penge, når de frygtede energiregninger kommer hver måned.