Menu

Bedemand vejle er en du vil have med på din sidste rejse

0 Comment


Der er få erhverv, der er lige så givende som at være bedemand. Når en familie mister en elsket og oplever en utrolig vanskelig tid, vender de til dig for at få hjælp. Ved at tjene en familie hjælper du ære deres elskede arv og giver dem mulighed for at sige farvel. Det kan være svært at beskrive, hvor givende en følelse du får, når en familie takker dig for alt dit hårde arbejde og hjælp i deres behov. Det skyldes, at en bedemand ikke kun sig om den afdøde, men tilbyder støtte og vejledning til afdødes familie og venner.

Hvis du er interesseret i at blive bedemand, er der generelt tre vigtige trin at følge for at komme i gang i denne karriere. Bemærk, at disse trin kan variere afhængigt af din tilstand; se NFDA for mere information.

Som i de fleste karrierer har du brug for mere end et gymnasium bevis for at blive bedemand. Med højere uddannelse udvikler du de nødvendige færdigheder, viden og livserfaring for at hjælpe dig med at udmærke sig i din karriere. Det er ikke nogen overraskelse, men når du bliver ældre, får dit liv til at påvirke og hjælpe med at forme dig. Ved at vælge at modtage efterskoleundervisning, laver du det ansvarlige valg til at lægge fundamentet for din fremtid.

Bedemand er bedst at vælge en lokal

Hvilken type uddannelse har du brug for? Det afhænger af den tilstand, hvor du planlægger at arbejde, da hver stat har sine egne uddannelsesmæssige krav til at blive bedemand. Hvis du planlægger at arbejde i Ohio, skal du have en bachelorgrad. For at opfylde dette statskrav, tilbyder CCMS både en associate of Applied Science (AAS) og en Bachelor of Mortuary Science (BMS). Under BMS-programmet får eleverne den virkelige verden erfaring i vores Co-op kursus og modtager certificeringer for at give dem en fordel over andre kandidater. Plus, vores grader er akkrediteret, hvilket betyder at du kan tage dine kreditter til et andet universitet eller universitet i landet!

Da CCMS kun tilbyder kurser inden for mortuary science, skal du fuldføre nogle generelle uddannelseskurser andre steder før du tilmelder dig hos CCMS. Antallet af kreditter, du skal færdiggøre afhænger af, hvilke af vores grader du vil forfølge. Det er meget vigtigt, at du optjener dine kreditter fra et regionalt akkrediteret college / universitet; Vi accepterer ikke kreditter fra ikke-akkrediterede skoler.

Se de hvad du skal vælge af bedemænd i vejle

Få mere at vide om vores akkrediterede uddannelser, forudsætninger og valg af en akkrediteret skole.

En lærlingeuddannelse (nogle gange kaldet et praktikophold) er et kritisk skridt på vejen for at blive en bedemand. Mens du er i skole, lærer du alle de nødvendige færdigheder og viden til at blive bedemand. En lærlingeuddannelse er, når du kommer til at sætte disse færdigheder og viden i praksis og videreudvikle dem.

I de fleste stater varierer længden på din lærling fra 1-3 år. Du kan finde ud af mere om din stats licenskrav her.

Under din lærling vil du arbejde under ledelse af en licenseret bedemand i vejle. Denne person vil tjene som mentor og hjælpe med at guide dig gennem de første trin i din karriere. Som lærling kan du forvente at hjælpe med begravelsesarrangementer og planlægning, balsamering, kontoradministration, optræden som værende på begravelseshuset, plejehjem og køretøjer, og meget mere.